
Warsztaty kulinarne kuchni spiskiej organizowane są w Trybszu po raz drugi. Ich celem jest popularyzacja regionalnej kuchni spiskiej.
Wydarzenie zorganizowane przez Koło Gospodyń Wiejskich w Trybszu, przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego, w ramach konkursu Zasmakuj w Małopolsce.
16.08.2024 (piatek) podstawy wyrobu tradycyjnego sera i produktów serowarskich
17.08.2024 (sobota)
kwaśnica, bufty, tarcioki, moskole i grulownik.
Rozpoczęcie o 18:00
Remiza OSP Trybsz ul. św. Elżbiety 82
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres [email protected] lub pod nr tel. 664012570
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie