
Duet z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu zdobył wyróżnienie w ogólnopolskim konkursie dla ponadgimnazjalnych szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty zarejestrowane lub aplikujący o rejestrację jako chroniona nazwa pochodzenia, chronione oznaczenie geograficzne oraz gwarantowana tradycyjna specjalność.
Jakuba Woźniaka i Kamila Wójtowicza z kl. IV technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych wyróżniono ”
W konkursie udział wzięło 36 szkół gastronomicznych z całej Polski. Do finału zakwalifikowało się 10 najlepszych drużyn, w tym drużyna z ZSCKR w Nowym Targu.
Gratulacje dla Jakuba i Kamila oraz ich opiekuna Roberta Stanka.
fot. ZSCKR Nowy Targ
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie